STATUS UPDATED!
Ya Allah, Kau Lindungilah Orang Orang Yang Aku Sayang Dari Hasutan Syaitan, Kau Peliharalah Kami Ya Allah.. :')
Journey Of Myra Mia's Life: New Header + Animated Background :)

Wednesday, May 01, 2013

New Header + Animated Background :)


hye korang semua!!!

di pagi hari nie... aku bangun-bangun je sebab dapat mesej dari mate kecik aku...
soh aku calling die... and bile die suruh aku calling die.. terus die kate...

' yang, jom tengok gambar gerak-gerak [skype] :)'

dalam pale otak aku... haish mamat nie time-time aku baru bangun tidow laa die nak skype kan...
hahaha....:)
so... on laa... sekejap je laa... lepas tu habis je aku skyping dengan die...
aku terus calling adek aku... tanye die kat mane...
almaklumlaa.... parent aku nak datang kan hari nie... hehehe
so... die bertolak dari awal pagi...
itu un mase aku calling dalam pukul 9 lebih... aku calling adek aku  die kate die daa ade kat RnR Tapah..
OMG!! terkejut laa aku kan... terus aku siap-siap kan barang... hehehe...
sekali tengok.. uish!! banyaknye baju aku yang tak basuh lagi.. hehehe... :P

okeh-okeh... tak nak daa citer pasal nie...
aku sebenarnye nak tayang header aku dengan background baru blog aku.. hehehe.. :)

nie header aku...


and background aku yang tak seberapa...


kalau korang bukak aku punye blog...
terasa tak yang korang ade di angkasa.. hehehe..
siap ade bintang yang berkelip-kelip lagi... hehehe.. :)

ok la... nak bersiap... da da!!!


4 00 Komen:

dyba gula-gula said...

Awak menang segmen ea???

http://sweetdyba.blogspot.com/2013/05/yeayhhhh-saya-menang-dalam-pilihan-raya.html

Congrats!!

Nasuha said...

Cantik!

Myra Mia said...

@dyba gula-gulahehehe... tq... tahniah jugak kat awak...

Myra Mia said...

@Nasuhatq.... baru belajar edit2 nie.. :)

Post a Comment

 
Template Protected. All right reserved since 3 December 2012. Author + Design By Nurul in http://www-duniaphotoscape.blogspot.com/