STATUS UPDATED!
Ya Allah, Kau Lindungilah Orang Orang Yang Aku Sayang Dari Hasutan Syaitan, Kau Peliharalah Kami Ya Allah.. :')
Journey Of Myra Mia's Life: Dinner Terakhir (18 April 2013) Bersama Kelas DNS B dan Pn Zila Sekeluarga.. :')

Friday, May 17, 2013

Dinner Terakhir (18 April 2013) Bersama Kelas DNS B dan Pn Zila Sekeluarga.. :')

selamat petang semua !!
di petang jumaat yang sejuk dan dingin nie.. aku meluangkan mase dengan mengimbau kenangan-kenangan yang terakhir aku bersama kelas aku di Politeknik Seberang Perai....
untuk event yang terakhir yang kami buat sebelum melankah keluar daripada Penang... bagi yang tak menetap die Penang laa kan... kami semua bersetuju untuk membuat makan-makan di Kampung Pelet..
ape name restoran tu... aku sendiri tak tau...
and ini jugak adalah majlis makan-makan yang pertama di mana kelas kami bergabung dengan kelas B
untuk program kami... and batch kami jugak... kelas kami ade 2 sahaja... DNS A dan B...
kelas kami lebih sedikit daripada bebudak junior... kerana kamilah first batch untuk program DNS nie..
majlis makan-makan nie dirancang beberapa hari je sebelum final exam...
orang kuat untuk majlis nie jugak.. adalah.. Maria, Ruzaini, Kak Madi, Syuhada and Nasuha...
kami jugak menjemput lecturer yang mengajar kami...
lebih-lebih lagi Pensyarah Akademik kami laa... Pn. Norzila Binti Ishak sekeluarga... 
sepatutnye, Pesyarah Akademik untuk kelas DNS B un join.. di sebabkan ada masalah tertentu.. beliau tak dapat menghadirkan diri.....
erm... weyh... sebenarnye kan... malas nak menaip memanjang... layan gambar okeh...
gambar je dapat ceritekan segalanye.. :)















maaf, gambar nampk tak tersusun... pakai amik je.. hehehe... 



sekian, terima kasih.. :)

1 00 Komen:

Hamir Rahman said...

hye saya pengajur Ga ni dan nak pelawa and menjemput
tuan blogger untuk join GA saya ni yer. :D

Harap sudi ya. selamat berblogging. :D
http://www.amercorner.com/2013/05/may-giveaway-by-amer-corner.html

Post a Comment

 
Template Protected. All right reserved since 3 December 2012. Author + Design By Nurul in http://www-duniaphotoscape.blogspot.com/