STATUS UPDATED!
Ya Allah, Kau Lindungilah Orang Orang Yang Aku Sayang Dari Hasutan Syaitan, Kau Peliharalah Kami Ya Allah.. :')
Journey Of Myra Mia's Life: Happy Birthday Zazila Lai !! :)

Friday, January 25, 2013

Happy Birthday Zazila Lai !! :)

 
Photobucket 
 
selamat pagi semua!!
d awal pagi bute nie...
ade seorang membe aku telah pon mencecah ke umur 21 tahun...
wao!! daa besar daa kawan aku sorang nie...
korang nak kenal tak sape die nie?
hahaha... dia laa kawan yang selalu dengar masalah aku... 
meh aku bagi sedikit biodata beliau ye...
 
nama yang aku selalu panggil Zila... tapi ade panggilan istimewa sikit...
zazila jelita.. hahaha...
orang nye kecik kecik... kecik kecik die pon.. korang jangan maen maen okay..
budaks pandai nie.. hehehe
die nie kawan rapat aku semasa aku kat Penang...
selain Maria, Baby, Yana, Nad and soo on laa kan...
die nie jugak salah seorang yang selalu dengar masalah aku...
aku nak menangis pon... kekadang aku menagis di sisi die...
kalau aku menangis memang aku akan carik die laa..
sebab die pandai pujuk orang laa
boleh buat orang happy dengan die...
 
kalau korang dapat berkawan dengan die.. korang dikire orang orang yang bertuah laa.. hahah
die sentiase happy sahaja....
susuh laa kalau nak tengok muke die nie monyok...
and satu lagi perkara yang aku suke dekat die nie kan...
die pandai buat mee gorang tau... mee goreng die paling sedap hokey!!
tak tipu waa cakap... nak tau try mintak resepi kat die... hahaha
tp, aku tak pernah mintak resepi pon dekat die..
aku suruh die masak terus je.. hahaha.. nampak sangat pemalasnye...
 
sekarang nie die dalam mood Latihan Industri...
die LI di semester akhir... die LI kat tempat tanah tumpah darahnye laa kan...
die nie amik Programming... hahaha... pandai nie...
mari laa layan gambar kenangan kami selama 4 semester bersama...
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
okay... tu adalah antare kenangan kenangan yang kami cipte selama bersama...
korang tau tak zila yang mane?
haa.. kalau korang nak tau... kalu korang terngok gambar aku berdue tu je.. 
sebelah aku tu laa Zazila Lai yang jelite tu... hahaha
okay laa.. kat sini.. aku nak mengucapkan
Selamat Hari Jadi kepada kawan terbaek ku... Zazila Lai..
semoge anda bahagie d sampaing orang orang yang menyayangi anda...
dan sentiase d murahkan rezeki...
ade jodoh, ade rezeki... kite berjumpe okay sayang.... ILOVU!!
 
 
 
 
  bye!! Assalamualaikum!! :)

1 00 Komen:

zazila lai said...

thanks mia... soo sweet.. haha... rindu korg!! hahaaa... insyaallah kite akn jumpa balik nnti.. hahaaa.. :D

Post a Comment

 
Template Protected. All right reserved since 3 December 2012. Author + Design By Nurul in http://www-duniaphotoscape.blogspot.com/