STATUS UPDATED!
Ya Allah, Kau Lindungilah Orang Orang Yang Aku Sayang Dari Hasutan Syaitan, Kau Peliharalah Kami Ya Allah.. :')
Journey Of Myra Mia's Life: Segmen : Mari Tambah Kenalan Dari Blog Cinta Itu Indah

Monday, March 04, 2013

Segmen : Mari Tambah Kenalan Dari Blog Cinta Itu Indah

 
 
hye kengkorang... hari nie je daa 2 entry aku taip...
tp, sekarang aku nak join segmen...
daa lame rase tak join segmen nie...
saje saje je.... tetibe pulak aku terasa nak menaip entry kan...
and tetibe pulak aku sebok dok mencari mane mane blogger yang buat segmen nie...
saje je nk join... mengisi mase aku sementara nak buat assignment...
hehehe... menyelam sambil minum air laa katekan... hehehe.. :)
ok laa... mari laa kite same same join segmen nie erk...
klik je banner kat bawah nie erk....
 
 
 
syarat syarat segmen nie mudah sangat sangat...
korang klik je banner nie... nanti korang tau laa ape syarat syarat nyer...
hehehe... :)
 
setakat nie... followe saye : 42 
berblogging baru je hampir setahun.. baru lagi... hehehe... 
ok... itu sahaja laa...
 
okeh korang!! jom laa join sekali erk.. meriahkan segmen nie.. hehehe.. :)
Assalamualaikum.. :)
 
- Nurulamirah Binti Rajion -

36 00 Komen:

sayidah napisah said...

dari segmen yang sama. done follow! sudilah follow balik ye..terima kasih! :)

http://memburucintamu.blogspot.com

Maisarah Aisya said...

hai dari segmen yg sme , datang sini dan follow . jmput ke blog kite
http://budaxxperasangoergus.blogspot.com/2013/03/segmen-mari-tambah-kenalan-dari-blog.html.

Ibu Amirul said...

Datang singgah sini
http://ibuamirulpunyeblog.blogspot.com/2013/03/segmen-mari-tambah-kenalan-dari-blog.html

Mimie Najib said...

assalamualaikum/salam sejahtera.. mekasih ya join segmen ni.. ;)
ni senarai peserta yang lain..kalau sudi jenguk-jenguk la dorang ye.. ^_^

http://hanyadihatiku.blogspot.com/2013/03/senarai-nama-peserta-segmen-mari-tambah.html


follower : #45 :)
selamat bersegmen ya.. ^_*

Aien said...

done follow you..Dr segment yg same.sudi2kanlah follow sy jgk:-)selamat bersegmen

http://kucingsenyap.blogspot.com/2013/03/segmen-mari-tambah-kenalan-dari-blog.html

Aien said...

done follow you..Dr segment yg same.sudi2kanlah follow sy jgk:-)selamat bersegmen

http://kucingsenyap.blogspot.com/2013/03/segmen-mari-tambah-kenalan-dari-blog.html

P#eoniX said...

slam kenal n singgah dari segmen yang same...huhuhuhh!!!!

zai izan said...

hai...mama dtg jenguk blog....done follow too
sudi2 la follow blk ye

http://hotmummyy.blogspot.com/2013/03/segmen-mari-tambah-kenalan-dari-blog.html

Rieyn Anna said...

singgah dan follow sini dr segmen serupa..hrp2 sudi follow me back ya..:)

http://qasehreena.blogspot.com/2013/03/segmen-mari-tambah-kenalan-dari-blog.html

cynta ieda said...

bls kunjungan sini..done follow

Tashyra Sha said...

dari segmen yang sama :) done follow here :) #51
http://ohthrillers.blogspot.com/2013/03/segmen-mari-tambah-kenalan-dari-blog.html

Nao Mei said...

kalau cinta itu indah...cinta memang indah jika disemai dengan keikhlasan...

cik akak follow sini

http://sweetyzhanieyz83.blogspot.com/2013/03/segmen-mari-tambah-kenalan-dari-blog.html

cik akak tinggalkan jejak..hihi

tenku butang said...

dari segmen yg sama, done follow awk, jom singgah n follow blog saya lak.. heee... http://tengkubutang.blogspot.com/2013/03/segmen-mari-tambah-kenalan-dari-blog.html?showComment=1362493024059#c4175932560119323044

Jess Rose said...

Hye awak..^_^ dari segmen yang sama..dah follow awak dh..follow sya balik k..~
http://jesse-rose.blogspot.com/2013/03/segmen-mari-tambah-kenalan-dari-blog.html

Jess Rose said...

Hye awak..^_^ dari segmen yang sama..dah follow awak dh..follow sya balik k..~
http://jesse-rose.blogspot.com/2013/03/segmen-mari-tambah-kenalan-dari-blog.html

Sally said...

dah follow dari segmen yg sama/sila follow balik tq.

missGogreen said...

salam..dah follow kamu..jemput follow blk ye..jgn lupa join 1st GA dari MG...dpt bntu MG & blh dpt adiah jgk :D
http://cikgogreen.blogspot.com/2013/03/segmen-mari-tambah-kenalan-dari-blog.html

doktor saida [ ^_^ ] said...

assalamualaikum . dari segmen sama . done follow . jemput datang blog saya ya =)

Che Siti Maryam said...

Salam Kenal..singgah sini dan Follow dari segmen sama :)

http://csmaryam.blogspot.com/2013/03/segmen-mari-tambah-kenalan-dari-blog.html

Lissa LaLissa said...

singgah balas kunjungan., done follow~ ^^

hamka said...

mohh lerr kiterr

http://hamkarosli.blogspot.com/2013/03/segmen-mari-tambah-kenalan-dari-blog.html

Mohd Lokman Bin Ramli said...

Assalamualaikum.. saya datang untuk menjalinkan persahabatan.. ^_^. jika sudi datanglah ke rumah saya..

http://www.lokmanramli.my/2013/03/segmen-mari-tambah-kenalan-dari-blog.html

Fareast Ibnu Din said...

salam..
done follow kamu..
meh follow saya plak..

http://fareastfaiz.blogspot.com/2013/03/segmen-mari-tambah-kenalan-dari-blog.html

aqila ramlee said...

hye..done follow..dr segmen yg sama:)

http://qelaramlee.blogspot.com/2013/03/segmen-mari-tambah-kenalan-dari-blog.html

Khalid Kyle said...

Salam, saya dtg dari segmen yg sama. Done Follow, BW ,& Komen entry awak ni :) Follow me back & komen di entry segmen yg sama ye. thnxx XD

http://aderakukeysah.blogspot.com/2013/03/segmen-mari-tambah-kenalan-dari-blog.html

AyuInsYiraH said...

salam... ayu dtg dari segmen yang sama... ada masa nanti singgah la ke blog ayu ye..

http://www.ayuinsyirah.my/2013/03/segmen-mari-tambah-kenalan-dari-blog.html

Alia Az said...

dari segmen yang sama .. hehe .. =D done follow here ~ follow me yeahh ~ hehe =D
http://aliaazlovely.blogspot.com/2013/03/segmen-mari-tambah-kenalan-dari-blog.html

jom join ! ada hadiah ~ =D
http://aliaazlovely.blogspot.com/2013/03/segmen-tambah-follower-dengan-pantas.html

wana wazm said...

dari segmen yg sama , done follow , follow me back keyy. http://coretangirlblog.blogspot.com/2013/03/segmen-mari-tambah-kenalan-dari-blog.html

Incik B said...

dari segmen yg sama.. done follow..

http://ezbil-official.blogspot.com/2013/03/segmen-mari-tambah-kenalan-dari-blog.html

Bonda Qalish said...

Salam. Walking dari segmen yang sama. Done follow u. Follow me back maybe.

http://bondaqalish.blogspot.com/2013/03/segmen-mari-tambah-kenalan-dari-blog.html

Terima kasih daun keladi.

Miss Za said...

done follow sini..
jom singgah n sudilah follow za blik..
http://meetmissza.blogspot.com/2013/03/segmen-mari-tambah-kenalan-dari-blog.html

Nur farahiza said...

dari segmen yang sama =)
done follow =)

http://faraapis2011.blogspot.com/2013/03/segmen-mari-tambah-kenalan-dari-blog.html

*MINTAK TOLONG LIKE PAGES DI BAWAH *
Terima kasih ya :*

https://www.facebook.com/pages/Butik-Amore/224920164265690?ref=ts&fref=ts

Anis Anisa said...

singgah sini dari segmen yang sama :D

http://anisanisa33.blogspot.com/2013/03/segmen-mari-tambah-kenalan-dari-blog.html

Secret Of Shaila said...

saya singgah dari segment yang sama..^^

http://secretofshaila.blogspot.com/2013/03/segmen-mari-tambah-kenalan-dari-blog.html

Khairul Bariah Salleh said...

salam..dtg dr segmen yg sama..
http://www.mamakaybee.my/2013/03/segmen-mari-tambah-kenalan-dari-blog.html

Nurul Yuyu said...

Assalamualaikum,datang dari segmen yang sama :)
Jom ke blog saya pula.

http://diarionlinenurul.blogspot.com/2013/03/segmenmari-tambah-kenalan-dari-blog.html

Jemput join segmen dari saya ye :)

http://diarionlinenurul.blogspot.com/2013/02/segmenramaikan-follower-blog-2013-by.html

Post a Comment

 
Template Protected. All right reserved since 3 December 2012. Author + Design By Nurul in http://www-duniaphotoscape.blogspot.com/