STATUS UPDATED!
Ya Allah, Kau Lindungilah Orang Orang Yang Aku Sayang Dari Hasutan Syaitan, Kau Peliharalah Kami Ya Allah.. :')
Journey Of Myra Mia's Life: Hanya Kerana Rainb0w Kek !! :O

Wednesday, September 11, 2013

Hanya Kerana Rainb0w Kek !! :O





weeelllll hellloooooo korang semua !!! hye hye !!! hee, baru berapa hari aku tak hupdate.. ala, bukan aku kesah sangat un update kee tak kan... bukan ade peminat setia yang bace pong ! kuang kuang !! kate nak share cerite kan... sape yang bace tu, bace laa.. kalau tak un tak ape... i dont mind okeh ? hehe...
actually, cerite hari nie berlaku sebelum hari konvo aku.. bende nie jadik mase hari aku nak bertolak ke Penang.. hari Rabu laa.. kan aku kate yang aku nak half day je hari tu... disebabkan tetibe si zira tu da buat kek rainbow yang aku request kat die tu... so, aku amik cuti satu hari terus... !!! semuanye gare gare kek itu sahaja !! hahaha..


hari rabu tu, aku janji dengan zira, nak datang dalam pukul 8.30, last last pukul 9.30 jugak aku menapak kat rumah die.. hehehe... janji melayu laa kate kan... weeeheee :)  daa alang alang sampai rumah zira nie, aku beraya laa sekali kan.. hehehe...and aku dihadangkan dengan ke rainbow tu !! awww!!! makan satu slice je.. sebab teringin sangat kan... hehehe... kire nie first time percubaan untuk buat kek rainbow :) itu un lepas die study dengan blog yang aku bagi.. wahaha.. :)






time aku dapat makan tu... ak snap laa gambar kan.. and terus watsapp kat bella.. hahaha.. and kitorang memang rancang nak pergi kat office die sebab nak bagi kek nie je laa... almaklumlaa.. malam tu kan aku nak bertolak daa ke Penang.. so, katenye nak jumpe aku sebelum aku pergi sane laa... heee....


tempat keje si bella nie kat Puchong, so.. malam semalam sebelum aku pergi rumah si zira nie, die daa bagi daa jalan nak ke tempat keje diee.. hehehe.. mase nak pergi tu.. kitorang terbabas !! last last jumpe balik .. hehe..sampai tempat keje bella, dalam pukul 12 tengahari... so kitorang decide nak lunch sekali.. and kitorang memang kebetulan nak try pergi ke IOI Puchong kan.. so, si bella laa yang tunjukkan jalan nak ke IOI Puchong tu :) so, sampai je sane.. kitorang makan kat food court jee... hehehe.. jalan bukan maen jauh lagi.. tp, makan kat food court jee kan.. hahaha... tak leh blah jee.. tp, tak ape.. janji dapat merasa pergi IOI Puchong tu kan.. hehehe


video


lepas makan, jenjalan lagi dalam IOI tu, and bella tunjuk something yang unik.. ade tempat yang jual macam kace laa.. tp, korang ley letak gambar dalam kace tu laa... hehehe.. sesuai laa sape yang nak mengabadikan kenangan manis korang :) then lepas tu, aku pulak pergi laa format tab bf aku... kene laa RM 70.. okeh laa.. dari kene RM120 kan.. tp, boleh je dapat kureng lagi.. kat area Econsave rumah aku.. kene RM50 je.. and membe die penah format kat PD kene RM30 je .. hahaha...sebab nak pakai cepat tu yang aku bedal je RM 70.. hahaha :) sambil tu... kitorang un jenjalan laa.. and lepas tu kitorang datang balik kat kedai tu.. hehehe... and ternampak laa phone yang aku idamkan sangat sangat tu.. hehehe.. :)
xperia z !! and aku dapat lak pegang kan.. lagi bersemangat aku nak kumpul duet tu kan.. seronok okeh !! lepas tu.. aku lagi excited laa nak tengok yang kaler purple punye , sekali tak ade laa... sedih , yang die tunjuk warne hitam je.. :( tp, at least aku dapat gak pegang kan.... hehehe...
dalam pukul 3 petang baru kitorang hantar bella balik office... and time tu, jalan mak aih !!! gile jemmm !!! and aku terfikir .. pukul 3 ke orang yang keje kat Puchong nie balik lunch ? hahaha.. sampai bella terpakse keluarkan tangan die jadik signel yang kedue laa.. hahah... aku tergelak je !!! sampai je office bella.. terus pecut balik.. nak pergi amik adek zira balik sekolah !!! and lepas tu aku pulak yang kene balik nak bersiap !!!

video




and aku tak dan nak mandi okeh... pakai je baju dari pagi tadi... terus pergi KTM UKM.. nak bertolak ke KL Central !! hahaha.. :) tak semenggahkan perangai ? hehehe.. jangan tiru okeh !!!! hehehe... itu jee laa aku nak update !!! letih laa... mengantuk.. hehee.. ampun yee kalau cerite aku tak best kali nie... salam :)

0 00 Komen:

Post a Comment

 
Template Protected. All right reserved since 3 December 2012. Author + Design By Nurul in http://www-duniaphotoscape.blogspot.com/