STATUS UPDATED!
Ya Allah, Kau Lindungilah Orang Orang Yang Aku Sayang Dari Hasutan Syaitan, Kau Peliharalah Kami Ya Allah.. :')
Journey Of Myra Mia's Life: What?? U Turun Kajang??!!

Sunday, May 13, 2012

What?? U Turun Kajang??!!




hye u oulls...
hahaha... terkejut tak dengan tajuk entry i..??? x kan?? hahaha... memang i xnak bg u oulllss terkejut un..
hhahaha.... nak tau x sape yang turun kajang tu??
hahaha... tu die... Mr Keding ak laa...
owh... kalau die turun Kajang... alamatnyer memang masalah besar la...
hahaha... kenapa? takut terkantoi ak pasang due... hehehe
cet!!! mintak simpang laa na...
tak... bukan ape sebenarnye pon....
sebab kalau die turun Kajang... die sure-sure laaa akan ajak ak keluar kan.... hahahahaha...
macam yee je die ajak ak keluar...
ok mari ak cerite macam mane ak dapat tau die nie turun Kajang minggu nie... hahaha... 
2 minggu lepas memang die ade cakap die nak turun Kajang.... die stay rumah pakcik die laa...
but, ak bape nak caye sangat laa kan... hahaha...:)
sampai je hari Jumaat uh... malam tu laa... terdetik hati ak nak call die... so... ak call laa...
and mase die angkat, ak dengar dekat persekitaran die bising laa sanga-sangat kan...
aku : eh!! awak dekat mane tu?? bising nyer... 
Mr. K : saye dekat stesen minyak...
aku : eh... awak  nie x ley dok diam erk.. asyik keluar je... awak nak pergi mane tu??
Mr.K : saye nak pergi Kajang laa....
aku : awak... cakap laa bebetul dengan saye... jangan laa maen-maen... 
Mr.K : eh... awak kite cakap betul la... kite nak turun Kajang... kawan saye hantar saya...
aku : awak stay rumah makcik awak erk...
Mr.K : eh... rumah awak laa.... hehehe..
ak : ngada!!!
hahahah... actually, semasa perbualan kat atas nie... bukan laa dalam kedaan yang sangat manje ye...
dalam keadaan yang menjerit... macam orang tengah bergadoh... hahaha.. :)
sampai mak ngan ayah ak pun terkejut dengar suare ak menjerit...
malam tu hampir terkantoi jugak laa yang ak ade Mr.K nie kan... hahahaha.. :)
mujur laa adek ak coverkan untuk ak kan... hahahaha...
kalau korang laa... ur boyfie nak turun kat korang...
maksod ak.. dorang nak jumpe korang laa kan... mesti korang suke kan?? hahaha...
tp, nak buat macam mane.. d sebabkan hubungan dengan die ak masih lagi rahsiakan...
so... ak x dapat laa nak jumpe die sangat... hee...
tp, memang serius laa ak cakap kan...
sepanjang die dekat sini kan... hati ak meronte-ronte nak saangat ak jumpe dengan boyfie ak niealmaklumla... daa setengah tahun kot ak x jumpe die... hehehe...
mase tu, dalam hati ak, ak memang nak je suruh die datang rumah ak sekarang...
nak suruh die mintak izin dengan parent ak... nak kuar laa kan... 
sebab x perlu lagi ak bersorok-sorok kan... tp, ak hanya mampu merasa macam tu kat dalam hati je..
x terluah oleh mulut ak.... sedih bile ak mengenangkan laa...
kesian boyfie ak... die nak sangat jumpe dengan parent ak...
cume ak je x bg die greenlight lagi...
ak cume takut parent ak menentang je.. huhu.. sedih... so...
ape pandangan korang ??

hehehe.. hari nie... die daa balik PD daa.. sedih je rase hati nie...
sepanjang 3 hari nie... ak rase hati ak dekat sangat dengan die...
tp, sekarang rase jauh je.... pagi tadi ak ade text die...
ak : awak... awak daa bangun daa awak?
Mr.K : da... saya daa siap da....
ak : awak daa siap da?? awak daa nak bertolak ke??
Mr.K : aah.. saye tunggu pakcik siap dulu...
ak : awak naek komuter kan?
Mr.K : aah... nak naek ape lagi??
ak : dari Kajang ye??
Mr.K : aah... nie saye daa nak bertolak nie...
ak : ye ke?? cedihnyer...
Mr.K : laa... awat laa pulak nie...
ak : awak nak tinggalkan saye... huhu...
Mr.K : hahaha.. awak saye x pernah nak tinggalkan awak...
ak : habis nie.. awak nak balik da... nak tinggalkan laa tu...
Mr.K : eh, tp, sye tetap ade dalam hati awak kan... tu tandenyer saya x pernah tinggalkan awak..
ak : hhehehe... cair laa awak..!!!
Mr.K : hahaha... :D
ak : awak... x yah laa balik wak...
Mr.K : awak nak ke saye jd macam dulu? awak x sayang saye ye??
ak : saayang...
Mr.K : da tu? nak saye balik ke tak??
ak : okay... :)
Mr.K : haa... macam tu laa...awak x nanges ye bile saye nak balik.. selalu awak nanges..
ak : daa nanges daa semalam... sebab tu tidow awal...
Mr.K : x cakap pun dekat sye...
ak : x kn nak cakap... malu laa... heee.. :)
Mr.K : dengan saye un awak nak malu ke??
ak : mesti la!!
haa.... itu sahaja sedutannyer..
untuk pengetahuan korang laa... betul laa cakap Mr.K ak tu...
die kan cakap..takkan dengan die un ak nak malu menangis kan...
sebelum nie ak pernah jugak laa menangis bile telefon die...
bukan tu je.. mase ak stay kat Penang laa.. and die nak balik PD...
so.. die jumpe ak dulu laa... mase die nak balik tu...
ak nanges... hukhuk... sedih... hahaha
tengok... jauhkan kitorang...
kalau ak ade kelas ak kat Penang... die kat PD...
kalau kat Kajang.... die cuti kejap... die stay laa Kajang...
kalau die cuti panjang die stay Penang...
tp, selalunyer berlawanan laa.. ak kat selatan die kat utara..
hahaha....
cuti sekolah nie... die cuti... die balik Penang... die ajak jugak ak balik...
tp, ak balik sebelum bulan 7... hehehe...
x dapat laa kite nak dating kan awak... ampun... ade umor panjang kite dating puas-puas tau.. hee
rindu sesangat dekat awak!!!
lov u laa!!!
ok bye, assalamualaikum.. :)

2 00 Komen:

zira ash said...

amboii..psal bf ko je ea ko cite,,psal jmpe ktorg xnak cite lak..huhu

Tembam92 said...

zira ash: hahah.. laa die kan turun Kajang, so.. pasal die laa.. yang kitenye x ley citer lagi, gmbar ak kat ak x de lagi.. daa dapt pict nnt ak cerite ye.. :)

Post a Comment

 
Template Protected. All right reserved since 3 December 2012. Author + Design By Nurul in http://www-duniaphotoscape.blogspot.com/