STATUS UPDATED!
Ya Allah, Kau Lindungilah Orang Orang Yang Aku Sayang Dari Hasutan Syaitan, Kau Peliharalah Kami Ya Allah.. :')
Journey Of Myra Mia's Life: Sweet Meyh!!

Friday, May 04, 2012

Sweet Meyh!!



 
hye readers..
mesti korang pelik kan.. kenapa ak kerap jugak update entry kan??
actually ak update nie sebab ak hanyer nak menghilangkan kebohsanan ak je..
ye la.. x kan 24 jam ak nak menghadap report ak kan...
eh.. sepatotnyer memang kene macam tu kan... hahaha...
lagi-lagi dengan keadaan ak yang nak tamat Latihan Industri ini kan...
lagi kene banyak menghadap report ak yang cantek tu kan... hahaha
hahaha... ok laa..ak saje je nak update...
eh!! korang-korang... nak tau tak...
semalam la kan.. ak ade online kat fb ak.. hahaha..
ak ade terbaca beberapa yang agak menarik laa...
so.. tangan ak pun ringan sangat nak copy ayat uh... nie ak nak kongsi dengan korang...
kalau ade yang terbaca and nak baca lagi... di galakkan ..
kalau x nak... pangkah kan ade kat atas... tinggal klik je... hhahaha
 
AMARAN!!
KEPADA READERS YANG TERSENYUM SENDIRI SELEPAS MEMBACA ADALAH TANGGUNGJAWAB SENDIRI... HARAP MAKLUM!!!
 
ok... lets start!!!
 
 

FIRST STORY
boy : aku akan buat kau cakap 'i love you'...
girl : TAK MUNGKIN !!!
boy : okeyh!! kite tengok... cakap 'ketam masak kicap'
girl : ketam masak kicap
boy : cakap..'power rangers merah demam'
girl : power rangers merah demam..
boy : berapa umur kau??
girl : 23..
boy : haha.. kan ak daa berjaya buat kau cakap umur kau.. hahaha.. :)
girl : s*** la kau!! tadi kau cakap nak buat ak cakap ' i love you'!!!
boy : kau baru je cakap... hahaha
girl : @#$&*!...




SECOND STORY MORIE...

girl : saya nak mintak break!
boy : kenape??
girl : selama kite couple... kite tak pernah pun gado macam orang lain.. :(
boy : laaa.... awak nak ke???
girl : nak laa jugak rase macam mane...
boy : urm.. kalau ye pun.. jangan laa sampai mintak break...
girl : nape pulak??!! x leyh??
boy : awak tak sayang saya ke??
girl : sayang laa~~
boy : da tu?? kenapa awak nak mintak break tetibe nie??
girl : saya nak masuk kelab single dekat facebook...
boy : kelab ape pulak tu??
girl : Kelab Remaja Single...(KRS).. [untuk yang sigle je tau!!]
boy : la... sebab tu je ke??
girl : a'aah... die cakap.. kalau couple... x ley like page tu...
boy : hmmm... awk nie... dah3... x yah nak mengada-ngada...
girl : okay sayang.. heheh.. saye maen-maen je...
boy : saye tau.. :P

 
ok frenz... that's all for today...
bye.. assalamualaikum... :)

1 00 Komen:

alyn adnan said...

hahaha ape laa... :D

Post a Comment

 
Template Protected. All right reserved since 3 December 2012. Author + Design By Nurul in http://www-duniaphotoscape.blogspot.com/