STATUS UPDATED!
Ya Allah, Kau Lindungilah Orang Orang Yang Aku Sayang Dari Hasutan Syaitan, Kau Peliharalah Kami Ya Allah.. :')
Journey Of Myra Mia's Life: Entry Bergambar | My Besties!!!

Wednesday, August 22, 2012

Entry Bergambar | My Besties!!!

hye korang!!! berjumpe lagi kite...
act, ak update nie bukannye ape... ak juz nak korang tengok besties ak...
sape kah??
zira and bella laa... kitorang daa berkawan lebih dari 5 tahun tau..
maybe 7 or 8 tahun kot....
ak start kawan dengan bella.. dari sekolah rendah lagi... sekolah kebangsaan and sekolah agama dulu..
ak memang satu sekolah dengan die... cume x serapat sekarang laa...
dengan zira ak kawan mase ak form 2 or 3 macam tu laa...
ak dengan bella rapat mase form 2... hehehe... sebab kitorang satu kelas.. and duduk pulak...
sebelah-sebelah je.... heee
ok laa.... mai laa kite layan gambar member ak... gambar ak x dapat laa...
sebab USB ak tertinggal dekat rumah nenek ak yang Bangi uh.. heee
- layan okay -
ha... kalau korang nak tau....
nie laa bella... name penuh die...
Nur Nabila Akma Binti Muhammad Syafiq Poh...
die nie lepas habis sekolah... memang stylish habis laa.. eheheh...
mase sekolah dulu pon stylish jugak... tp, x de sangat.. lepas habis je...
tara!!! tranformation die... ak sendiri terkejut... 
ak sendiri x kenal dengan besties ak yang tetibe jadi cun melecunz habis woooo... hehehe
haa... yang nie pulak... zira...
name penuh die...
Hazirah Binti Hashim....
jangan pandang die sebelah mate je okay... heee
orangnye sangat pelembut... and perahsie...
even dengan ak and bella pon die rahsiekan... huhuhuh....
die and adek beradik die semua pepandai laa....
kire adek beradik genius laa!! hehehe...
bangge beb!!!
*die je laa pandai... ak bile lagi.. heee...*

ok laa.... chou dulu....
bye... :)

2 00 Komen:

Bella Poh said...

haha, lawa2..
correction sikit nama aku tu..
Akma = Akmar
Syafiq = Shafiq
okay? hehe =)

Tembam92 said...

owh!! act, ak memang rase salah je mase taip name kau ngan ur daddy uh... hee... soo sorie...

Post a Comment

 
Template Protected. All right reserved since 3 December 2012. Author + Design By Nurul in http://www-duniaphotoscape.blogspot.com/